0 0000
Новини

Вітчим винуватиці ДТП в Харкові: «Дитина добу вже не їла. Її одразу закрили в СІЗО»

Вітчим винуватиці ДТП в Харкові: «Дитина добу вже не їла. Її одразу закрили в СІЗО»

Вітчим винуватиці жахливої ДТП в Харкові –  бізнесмен та поважна у  місті людина Василь Зайцев – прокоментував смертельну аварію і розповів журналістам про те, що його прийомна донька завжди дуже акуратно водила машину.

Підприємець розповів, що водійський стаж його падчерки становить 2 роки і за весь цей час дівчина жодного разу не порушила правила дорожнього руху. За його словами Lexus, за кермом якого перебувала дівчина, є його власністю, купленою кілька років тому через банківський кредит.

Зайцев уточнив, що поки ніхто не знає що стало причиною аварії і єдине, що йому відомо, що його прийомна дочка в той вечір не приймала алкогольних або наркотичних препаратів, а в салоні крім неї була її подруга. Бізнесмен стверджує, що про ДТП дізнався з новин, а його дочка зразкова студентка.

«Її вдарили, розумієте. Машина вщент. Її просто кинуло. Ну як Туарег їхав... незрозуміло, як він її ударив», – сказав батько.

«У нашої родини сталося велике горе. Моя прийомна дочка  два роки водить машину і за цей час у неї не було ніяких порушень. Дівчинка була стовідсотково тверезою, їхавши з подругою. А зараз дитина вже добу не їла. У нас дотепер не має можливості поспілкуватися, її одразу після ДТП закрили в СІЗО», – резюмував він.

Нагадаємо, що Олена Зайцева, яка скоїла нічне смертельне ДТП в Харкові, є зведеною сестрою екс-заступника прокурора Черкаської області Дмитра Зайцева. Останній перебував на посаді під час керування Генпрокуратурою Віктором Пшонкою, наразі він перебуває в розшуку.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему