7 Січня 2024
Новини

Масштабна ДТП на мосту в Луцьку: водії планують судитися з комунальниками

Масштабна ДТП на мосту в Луцьку: водії планують судитися з комунальниками

У Луцьку на мосту на вулиці Рівненській ввечері 6 січня через слизьку дорогу зіткнулися 10 легковиків та одне маршрутне таксі.

Автомобілісти звинувачують владу та комунальників у бездіяльності та мають намір судитися з ними через пошкоджені в аварії авто. Про це у спільноті «АвтоАндони Луцька» написав учасник ДТП Влад Новосад.

До слова, внаслідок аварії, за попередньою інформацією, три особи отримали травми та доставлені на обстеження в лікарню.

Лучанина, автівка якого зазнала значних пошкоджень, обурило, що комунальні служби виїхали посипати слизькі дороги вже після того, як в місті сталися масштабні аварії на шляхопроводах на вулиці Рівненській та на проспекті Перемоги.

Публікуємо допис автомобіліста без змін:

«От скажіть, шановна наша місцева влада, шо це за Х*ЙНЯ з ДОРОГАМИ?

Я при швидкості 50, плавно гальмуючи та не порушуючи правил, розніс нах*й свою машину як і решта осіб, через дорожнє покриття яке не було нічим бл*ть посипано, хоча я впевнений, що там вже з бюджету видатки на посипання ваше й*бане, пішли мільйони.

Да, простіше буде винити водіїв, через недотримання дистанції і т.д, але хто БУВ НА МОСТІ, БАЧИЛИ, як будучи на гальмі, автомобілі скочувались!!!!

Хто тепер буде ремонтувати машину, оплачувати моє лікування та постраждалих, я вже мовчу про витрачений час, нерви та евакуатора та кошти, через те що ваші Й*БАНІ комунальники, вийшли на роботу ПІСЛЯ МАСОВИХ АВАРІЙ БЛ*ТЬ», – йдеться в дописі.

Аби домогтися справедливості, чоловік закликає всіх, хто постраждав у масовій аварії, згуртуватися та відстоювати свої права у суді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, дтп, аварія, комунальні послуги
В тему

Останні матеріали