27 Грудня 2023
Новини

Херсон, Одеса, Хмельниччина: що відомо про нічну атаку рф

Херсон, Одеса, Хмельниччина: що відомо про нічну атаку рф

У Херсоні й Одесі через атаку дронів у ніч на 27 грудня є пошкодження будівель, а під Одесою навіть жертви.

Сили протиповітряної оборони працювали 7 годин. Про це інформують Сили оборони півдня України.

"Вночі ворог атакував південні регіони ударними БпЛА типу "Shahed-131/136". 2 хвилі атак з інтервалом в 15 хвилин склали 7 годин напруженої бойової роботи. Силами протиповітряної оборони знищено 17 дронів-камікадзе: 12 на Одещині, 3 на Миколаївщині, 2 на Вінниччині", - йдеться в повідомленні.

Зосереджено ворог вдарив по Херсону, там пошкоджено торговельний центр і багатоквартирні будинки. Також влучання відбулось в складські приміщення науково-дослідної установи аграрного профілю. Інформація по постраждалих уточнюється.

На Одещині ворог зосередився на атаці на обласний центр. Сили протиповітряної оборони відпрацювали всі ворожі цілі. Уламки збитих БпЛА впали на одну з незаселених новобудов. 

Також збитий в повітрі дрон впав на дачні будинки в передмісті Одеси. Спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Одна людина загинула, троє отримали поранення, серед яких 17-річний підліток.

На Вінниччині уламки "Шахеда" впали в поле.

У межах Хмельницької області сили ППО знешкодили 1 БпЛА типу «Shahed» – цивільне населення не постраждало, на об'єктах інфраструктури руйнувань немає, повідомила Хмельницька ОВА.

Загалом цієї ночі над Україною збили 32 із 46 ударних дронів, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, одеса
В тему

Останні матеріали