18 Грудня 2023
Новини

На Бєлгородщині відбулися бойові зіткнення: що знищили

На Бєлгородщині відбулися бойові зіткнення: що знищили
Поблизу населеного пункту Теребрено в Бєлгородській області росії відбулися бойові зіткнення, в яких взяли участь «противники кремлівського режиму».  

Про це написало в Telegram ГУР МО України.

Під час атаки знищили взводний опорний пункт російських військ. У ГУР напад на позиції підрозділів російської армії назвали «несподіваним».

Він, кажуть у відомстві, викликав «панічну» реакцію серед особового складу місцевого гарнізону.

«Так, за наказом тамтешніх командирів російських військ був відкритий хаотичний артилерійський вогонь по навколишніх селах», — додали в розвідці.

У легіоні «Свобода росії» заявили, що причетні до нападу на позиції російської армії на Бєлгордщині. Там зазначили, що «виконали всі поставлені завдання й успішно повернулись на територію України».

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомляв про стрілецький бій на околиці села Теребрено. Постраждалих серед цивільних начебто немає.

17 грудня джерело в розвідці розповіло, що за атакою дронами по об'єктах у Липецькій та Волгоградській областях рф стоїть ГУР. Протягом минулої ночі над територіями Липецької, Ростовської та Волгоградської областей начебто збили 35 українських безпілотників, повідомляли в російському Міністерстві оборони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, міністерство оборони
В тему