14 Грудня 2023
Новини

На Хмельниччині — приліт

На Хмельниччині — приліт
У Хмельницькій області 14 грудня через 10 хвилин після оголошення повітряної тривоги, близько 14:20, зафіксували приліт.

Про це сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері єдиного телемаратону «Єдині Новини».

«Треба розуміти, що часу було дуже і дуже мало [...] Це був X-47 —  "Кинджал"», — сказав Ігнат.

Зазначимо, упродовж 14 грудня в Україні вже кілька разів фіксували зліт російського винищувача-перехоплювача дальньої дії МіГ-31К.

Вибухи чули у Києві, Хмельницькій та Житомирській області, як повідомляли користувачі соцмереж. Ігнат зазначив, що у Києві багато «ласих» для росіян об'єктів.

У ніч проти 14 грудня окупанти атакували Україну ударними безпілотниками та зенітними керованими ракетами С-300. Протиповітряна оборона знищила 41 із 42 «шахедів».

Ударними безпілотниками окупанти почали атакувати південь України ще з 19:00 13 грудня. Пуски здійснювались хвилями з трьох напрямків: Балаклави, Чауди, що в окупованому Криму, та з російського Приморсько-Ахтарська.

У Силах оборони півдня зазначили, що атака на південні регіони тривала понад 6 годин поспіль. На Одещині, зокрема, було знищено 32 «шахеди». У Подунав’ї росіяни атакували припортову інфраструктуру. Унаслідок атаки постраждали 11 людей, зокрема діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хмельницький, війна з Росією
В тему