13 Грудня 2023
Новини

У Києві кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 53

У Києві кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 53

У Києві від ракетного удару росіян 13 грудня постраждали 53 людини, з них 6 дітей, 18 дорослих та 2 дітей госпіталізовані. 

Усі 10 ракет, які летіли на столицю, вдалося збити. Про це інформують у КМВА, ДСНС та  поліції Києва.

"Загалом в результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, в тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям", - зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Найстаршій посттраждалій людині − 80 років, наймолодшій − 5. Загалом, зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків ракет через роботу ППО.

У Голосіївському районі уламки впали на проїжджу частину дороги та не загорілися. 

У Деснянському районі загорівся 7 поверх у девятиповерхівці та 8 авто в дворі будинку. Там евакуювали мешканців. Врятовано 17 людей, з них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучили автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Постраждалим надана медична допомога.

На двох інших локаціях району, на відкритій території виявили палаючі уламки ракет.

У Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках, також загорівся приватний житловий будинок. Уламки ракет впали ще на три приватні житлові будинки, але не загорілися. Сталося часткове руйнування будинків та допоміжних споруд. 

Також через падіння уламків ракети на проїжджу частину, пошкоджено водопровідну мережу — аварійні бригади працюють на місці. Інформації стосовно загиблих немає. 

Пізніше поліція Києва повідомила, що загалом у результаті атаки пошкоджені чотири багатоквартирні та чотири приватні житлові будинки, а також комунальні споруди.

Також пошкоджені 19 автомобілів, 4 з яких повністю знищені. 

Нагадаємо, в ніч на 13 грудня у Києві було чути серію вибухів, після цього оголосили повітряну тривогу у місті та області. Після ракетного удару на лівому березі Києва горіли будинки та автомобілі, є постраждалі.

Ворог застосував балістичне озброєння для удару по Києву, усі 10 ракет знищені. Раніше повідомлялося про падіння уламків в трьох лівобережних районах міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією, дснс
В тему