22 Листопада 2023
Новини

Під Сімферополем партизани навідалися на базу окупантів

Під Сімферополем партизани навідалися на базу окупантів

Представники Сил спротиву провели розвідку військової бази окупантів, розташовану в Сімферопольському районі в Перевальному.

Це вже друга операція підпільників на цьому об'єкті, - повідомляють у Telegram-каналі кримського руху опору "Атеш".

Під час цієї вилазки партизани провели дорозвідку "того, що не встигли минулого разу".

"Наші агенти знову навідалися до 126 окремої бригади берегової оборони у н.п. Перевальне, Сімферопольського району", - йдеться у публікації.

Представники підпілля додали, що оперативно доправили Силам оборони України оновлені дані. Крім того, партизани провели таємницю зустріч із російськими мобілізованими з цієї бригади інтервентів, які є членами кримського підпілля.

В "Атеш" уточнили, що більшість первісного складу 126-ї бригади окупантів вже перестали існувати після початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну.

"Зараз переукомплектовані підрозділи цієї бригади воюють на Херсонському напрямку. Агенти в бригаді розповідають про бардак і свавілля командного складу щодо мобілізованих. Від штучного блокування виплат до вимагання різного ступеня", - йдеться у повідомленні.

Представники Сил спротиву додали, що вивчають настрій для бунту для майбутнього вербування ще більшої кількості ворожих солдатів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією
В тему

Останні матеріали