19 Листопада 2023
Новини

У Володимирі поховали захисника Анатолія Куляса

У Володимирі поховали захисника Анатолія Куляса

З 23-річним Героєм Анатолієм Кулясом, мешканцем села Новосілки, попрощалася 19 листопада громада Володимира.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

У 634-й день війни громада Володимира знову сумує та прощається зі своїм Героєм. У соборі Різдва Христового відбулось прощання з 23-річним захисником Анатолієм Кулясом. Рідні, друзі, брати по зброї та громадськість вшанували пам’ять молодого воїна, який віддав своє життя за незалежність України.

Молодший сержант віддав своє серце службі для захисту своєї рідної землі. У липні 2020 року Анатолій вступив у лави ЗСУ і протягом трьох років ніс важкий хрест захисту своєї батьківщини. 13 листопада захисник загинув внаслідок ворожого вогню на лінії фронту. У молодого чоловіка залишилась дружина та маленький син.

"Сьогодні наше місто, наша громада, вся країна втратили не лише справжнього патріота, але й благородного серця, сильного духом чоловіка. Його самовідданість, сміливість та героїчність віддзеркалюють найкращі якості нашого народу. Загиблий був не лише військовим, він був сином, батьком, чоловіком, другом для багатьох. Його втрата – це біль, який ми відчуваємо разом із вами, рідними. Загиблий герой Анатолій завжди буде жити в наших серцях, у книзі пам’яті міста, у пам’яті кожного громадянина, який поважає свою країну. Спільно з усією громадою, я висловлюю щирі співчуття вам, рідним і близьким загиблого воїна. Нехай його душа знаходить спокій, а пам’ять про нього несе в наших серця вічну вдячність та повагу", – у прощальному слові звернувся до присутніх міський голова Ігор Пальонка.

Анатолія Куляса поховали з усіма військовими почестями на кладовищі села Новосілки поруч із могилою загиблого тестя – прикордонника Миколи Ткачука, який загинув на війні минулого року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир-волинський, Волинь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали