19 Листопада 2023
Новини

У Луцьку пограбували квартиру на 110 тис. грн: судили уродженця Херсонщини

У Луцьку пограбували квартиру на 110 тис. грн: судили уродженця Херсонщини

У Луцьку уродженець Херсонщини кілька років тому пограбував квартиру.

Він хотів здійснити крадіжку таємно, однак в цей час повернулася власниця. Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, - пише ІА "Волинські новини".

Як ідеться у матеріалах справи, грабіж трапився 18 вересня 2020 року. Близько першої години ночі Сергій І. проник до квартири, з якої взяв готівку і золоті та срібні прикраси. Загальна сума вкраденого – 109 тисяч 722 гривні.

Але злочин пішов не за планом, адже в момент крадіжки повернулася власниця квартири. Коли вона намагалася зайти, грабіжник відштовхнув жінку та вибіг з помешкання, прихопивши крадене.

Про Сергія І. відомо, що він народився в місті Каховка, працює охоронцем у ТОВ «Альянс», раніше мав судимості. Відзначимо, що під час судового засідання була надана угода про визнання винуватості між прокурором та грабіжником. Збитки Сергій І. відшкодував, тому потерпіла не мала претензій до злочинця.

У підсумку Сергію І. призначили покарання у виді одного року та шести місяців позбавлення волі. У цей строк чоловіку зарахували попереднє ув’язнення з 2 квітня 2022 року по 12 жовтня цього року. Тож він вже відбув покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, суд, пограбування
В тему

Останні матеріали