10 Листопада 2023
Новини

На Житомирщині відкрили «кримінал» через побиття працівника ТЦК

На Житомирщині відкрили «кримінал» через побиття працівника ТЦК
Через бійку, що сталася в Житомирі між цивільним та мобілізованим працівником Житомирського військкомату, відкрили кримінальні провадження.

Обидва з них звернулися до поліції. Про це повідомила пресслужба Житомирського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки. 

У пресслужбі розповіли, що чоловік, який зараз служить у роті охорони Житомирського об'єднаного міського ТЦК та СП, раніше захищав Україну на передових позиціях у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади та зазнав поранення. 

Житомирський обласний військкомат заявив, що «всіляко сприятиме розслідуванню цього інциденту».

Також у ТЦК зазначили, що в регіоні тривають заходи мобілізації, інформування населення щодо обов’язку військовозобов’язаних оновити дані в ТЦК та стати на військовий облік.

Поліція Житомирщини повідомила, що вдалося встановити особу чоловіка, про напад якого заявляв 58-річний військовий. Він надав свої пояснення та повідомив про неправомірні дії щодо нього з боку працівників ТЦК. 

За обома зверненнями розпочали досудові розслідування з попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини події. Для цього вже допитали свідків та переглянули відеозаписи з камер відеоспостереження. Обидва потерпілі отримали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, в Житомирі працівник військкомату звернувся до поліції із заявою про те, що 8 листопада, коли він виконував службове завдання, невідомий побив його на вулиці. Згодом у мережі з'явилося відео, на якому, як стверджується, співробітники ТЦК намагалися затримати чоловіка, який пізніше побив одного з них.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: житомир, війна з Росією, кримінал
В тему

Останні матеріали