8 Листопада 2023
Новини

Застосунок «Укрзалізниці» тепер інтегрований з «Дією»

Застосунок «Укрзалізниці» тепер інтегрований з «Дією»
У застосунку УЗ купити квиток на найпопулярніший потяг «Укрзалізниці» «Київ — Варшава» тепер можна буде тільки з «Дія.Підписом».

Це зробили для боротьби з перекупами. Про це повідомили в Мінцифрі.

Після інтеграції з «Дією» «Укрзалізниця» знову запускає онлайн-повернення квитків на міжнародні напрямки. Влітку цю послугу припинили надавати через перекупів. Тож для повернення міжнародних квитків треба було їхати на вокзал, стояти в черзі, писати заяву та чекати на повернення коштів до пів року.

Утім тепер верифікація акаунту через «Дію» підтвердить, що ви — реальна людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки — після перевірки його заблокують. А людина більше не зможе купити квиток онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій.

Верифікувати акаунт можна двома шляхами:

  • через профіль користувача — кнопка підтвердження буде доступною на головному екрані розділу після даних про ім?я, прізвище та номер телефону);
  • безпосередньо під час придбання квитків на поїзд «Київ – Варшава» чи повернення квитків на міжнародні рейси.

Верифікація акаунта через «Дія.Підпис» ставатиме доступною користувачам з усіма пристроями поступово, після оновлення застосунку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: укрзалізниця, Україна
В тему

Останні матеріали