3 Листопада 2023
Новини

На Волині браконьєри вбили зубра, оленя і лося

На Волині браконьєри вбили зубра, оленя і лося

На Волині в мисливських угіддях у вересні виявили туші загиблих внаслідок незаконного полювання тварини – зубра європейського, лося європейського, що занесені до Червоної книги України, та оленя плямистого.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області.

Зубра й оленя смертельно поранили в мисливських угіддях товариства з обмеженою відповідальністю на території Луцького району, лось – в мисливських угіддях державного мисливського резерву (запасу) на території Ковельського району.

Протягом поточного року Державною екологічною інспекцією у Волинській області на порушників правил полювання склали 15 адміністративних протоколів.

З метою збереження мисливських тварин, що перебувають у стані природної волі, Державна екологічна інспекція у Волинській області закликає єгерів та посадових осіб користувачів мисливських угідь, уповноважених на охорону державного мисливського фонду, посилити охорону мисливських угідь з метою попередження та недопущення фактів незаконного полювання та боротьби з браконьєрством.

Крім того, користувачам мисливських угідь державних підприємств «Ліси України» необхідно посилити заходи з попередження та виявлення фактів порушення вимог природоохоронного законодавства в мисливських угіддях державного мисливського резерву (або запасу), які знаходяться в зоні діяльності лісогосподарських підприємств, як це передбачено Законом України «Про мисливське господарство та полювання».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, тварини, вбивство
В тему

Останні матеріали