2 Листопада 2018
Новини

У Краматорську браконьєрів розстріляли з мисливської зброї

У Краматорську браконьєрів розстріляли з мисливської зброї

П'ять краматорських браконьєрів 1994-2000 рр. народження були розстріляні з мисливської зброї в районі очисних споруд між Слов'янськом і Краматорськом.

Всі постраждалі займалися незаконною вирубкою лісу. Невідомий з мисливського  дробовика прострелив браконьєрам  коліна, коли вони почали сере ночі валити дерева.

Так,  чоловік в балаклаві, підійшовши до зловмисників, наказав водієві машини,  завантаженої зрізаними деревами, вийти з автомобіля і лягти обличчям на землю, а потім почав стріляти.

«Після того, як той чоловік відкрив вогонь по нас, він облив машину бензином, підпалив  її і зник», - згадує браконьєр Дмитро Карнюшкін.

З роздробленими кістками ніг Дмитро лежить в лікарні Слов'янська. У його товаришів схожі поранення. Лікарі, намагаються зберегти «пацієнтам» ноги.

Поранення важкі, переломи кінцівок, пошкодження магістральних судин і артерій.

Довелося викликати судинного хірурга, який до ранку шив судини, це було єдиним шансом зберегти ноги, і не ампутувати їх.

Завідувач хірургічним відділенням Слов'янської міської лікарні Аркадій Глущенко розповів, що стан браконьєрів наразі стабільний.

Т.в.о начальника Слов'янського ВП ГУНП в Донецькій області підполковник поліції Анатолій Ковальчук, який раніше очолював поліцію Авдіївки і Селидове, заявив, що всі постраждалі займалися вирубкою лісу. Документів, які дозволяють вирубку лісу, при них не було.

Поліцейські наразі не змогли встановити особу того, хто стріляв. Але, не дивлячись на те, що чоловік з дробовиком, який стріляв по браконьєрах,  не знайдений,  в поліції закликають городян не турбуватися про власну безпеку.

Даний факт був внесений в ЕРДР. За попередньою версією постраждалі займалися незаконною вирубкою лісу, в даний час проводяться слідчі дії.

Кваліфікація на сьогоднішній день – хуліганство із застосуванням зброї, в даний час існують дві версії.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали