23 Жовтня 2023
Новини

У путіна була зупинка серця: що відомо

У путіна була зупинка серця: що відомо

російському диктатору володимиру путіну стало зле ввечері 22 жовтня в одній з його резиденцій.

Він впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі. Лежачим на підлозі його знайшли співробітники служби безпеки, які перебували на чергуванні, викликали медиків, пише УНІАН з посиланням на Telegram-канал "Генерал СВР".

"...Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки... почули шум і звуки падіння, що доносилися зі спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею і напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд...", - наголошується на каналі.

На місце прибули медики, які були на чергуванні в резиденції, - перебували в одній із сусідніх кімнат. "Лікарі провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили, і путін прийшов до тями", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, диктатора відправили в кімнату, спеціально обладнану для того, щоб в ній можна було провести реанімацію, там є новітня техніка. "Стан президента вдалося стабілізувати, він перебуває під постійним наглядом медиків", - підкреслюється у повідомленні.

До слова, в мережі вже протягом багатьох років поширюється інформація, що володимир путін серйозно хворий, зокрема, йому приписували різні види раку. Водночас у кремлі стверджували, що путін "здоровий".

У серпні 2022 року в Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що ватажок рф хворий і фізично, і морально. Наприкінці літа поточного року ЗМІ писали, що на тлі тривалої хвороби самопочуття путіна серйозно погіршилося. У вересні політолог Валерій Соловей спрогнозував, що диктатор скоро помре.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир путін
В тему