Відео

«Я вільний»: реклама «Ощадбанку» під пісню Кіпєлова, який любить Путіна, викликала скандал

«Я вільний»: реклама «Ощадбанку» під пісню Кіпєлова, який любить Путіна, викликала скандал

Держаний «Ощадбанк» опублікував у своєму TikTok-каналі відео на пісню «Я вільний» російського гурту «Арія». Нагадаємо, що екссоліст Валерій Кіпєлов підтримав окупацію Криму.

У тікток-профілі "Ощадбанку" цього відео вже немає. Втім, його зняли знімком екрану і залили у ютуб. На кадрах видно лого тіктоку і посилання на профіль "Ощадбанку".

Сюжет простий: начебто хлопець обіцяє показати найкраще місце на землі. Дівчина уявляє собі "Ощадбанк". Щоправда, до чого тут після гурту "Арія" – "Я вільний" (рос. "Я свободен") – не до кінця зрозуміло.

У коментарях користувачі висловили обурення, що це найкраща антиреклама банку. Згодом відео "знесли", зробивши приватним.

Трек "Я вільний" "Арія" записувала з ексвокалісотом Валерієм Кіпєловим. Саме його голос на відео, під яке "Ощадбанк" знімав свої відео. Кіпєлов підтримав окупацію Криму і публічно хвалив Путіна.

«Мені дуже сподобався виступ Путіна, який сказав, що Крим для всіх і, єдине, що він ніколи не буде бандерівським. Тут я його підтримую на всі 100%», – висловився Кіпєлов у 2014 році.

Згодом екссоліст "Арії" неодноразово бував у Криму і давав концерти зі своїм гуртом "Кипелов". Останній із них був у вересні 2021 року.

Важливо! Російським артистам можуть заборонити в'їзд в Україну. Відповідна петиція продюсера Ігоря Кндратюка набрала 25 тисяч голосів і тепер її має розглянути президент. Мовиться про тих російських виконавців, які підтримують окупацію і військові дії Росії проти України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, скандал, ощадбанк, росія, шоу-бізнес
В тему