20 Жовтня 2023
Новини

У Києві з ножем напали на військового

У Києві з ножем напали на військового
У Києві в Шевченківському районі вечері 19 жовтня невідомі напали на військовослужбовця.
Вони завдали йому кількох ножових поранень. Наразі постраждалий перебуває в лікарні. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в місті Києві.

За інформацією поліціянтів, увечері військовий ішов територією Ботанічного саду в Шевченківському районі, де невідомі вдарили його ножем у груди. Чоловікові завдали трьох ножових поранень.

Правоохоронці приблизно о 22:00 отримали інформацію від медиків, що на вулиці Назарівській знайшли пораненого військовослужбовця. Постраждалого негайно госпіталізували.

У поліції повідомили, що проводять оперативно-розшукові заходи, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують імовірних свідків. 

Після інциденту поліціянти відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження (за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). Винним загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Якщо ви стали свідком цього кримінального правопорушення, поліція просить зателефонувати на спецлінію 102 або до чергової частини Шевченківського управління поліції за номером: (044) 486-03-06.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією, напад
В тему