18 Жовтня 2023
Новини

На Запорізькому напрямку збили російський Су-25

На Запорізькому напрямку збили російський Су-25
На Таврійському напрямку Сили оборони України 17 жовтня знищили російський штурмовик Су-25.

Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

Уранці Генштаб ЗСУ повідомляв, що українські військові знищили ще один російський літак, без додаткових деталей. Усього з початку повномасштабного вторгнення росія втратила на війні проти України 319 літаків.

Військові на Таврійському напрямку уточнили, що знищили ворожий літак Су-25. Також бійці ОСУВ «Таврія» продовжують наступ і мають частковий успіх на південь від Роботиного.

До слова, за минулу добу підрозділи ракетних військ і артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» виконали 1412 вогневих завдань. росіяни втратили 288 солдатів, три окупанти потрапили в полон.

Також знищили 16 одиниць російської техніки противника: 5 ББМ, 4 артилерійські системи, один літак, три БпЛА, дві одиниці автомобільної техніки. Також знищили склад боєприпасів ворога.

У зоні відповідальності ОСУВ «Таврія», на Авдіївському напрямку, росія не полишає спроб оточити Авдіївку, проводить перегрупування. Тут відбито 5 атак окупантів.

На Мар’їнському та Шахтарському напрямках українські військові відбили понад 20 атак окупантів у районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, а також дві атаки на південь від Золотої Ниви та Пречистівки Донецької області.

На Запорізькому напрямку рф без успіху намагається відновити втрачене положення на південний захід від Роботиного Запорізької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему