17 Жовтня 2023
Новини

Помер шоумен Сергій Сивохо

Помер шоумен Сергій Сивохо
Український актор і політик Сергій Сивохо помер зранку 17 жовтня. 

Причиною смерті стала хронічна хвороба легень. Про це пресслужба Сивохо повідомила у коментарі «Обозреватель» та «РБК», а також писали у соцмережах люди з близького оточення шоумена.

«О 5:40 помер український телеведучий, колишній учасник КВК й ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною», — повідомила пресслужба Сивохи у коментарі ЗМІ.

Відомо, що останніми роками креативний продюсер "Кварталу 95" дуже хворів. У 2021 році він екстремально схуд, скинувши 50 кг зайвої ваги. Тоді він зізнався журналістам програми "Зірковий шлях", що проблеми з вагою у нього були через лікування дитячої недуги - бронхіту з астматичним компонентом.

"Для лікування тоді використовувалися різні засоби, в тому числі і гормони", - сказав він.

У 2017 році у Сивохо виявили виразку. Він став втрачати сили, було важко вставати. До того моменту він вже важив 195 кг. Мала рухливість призвела до накопичення рідини в легенях. Лікарям довелося навіть вводити його в штучну кому, а в лікарні у нього оніміла стопа.

Довідково: Сергій Анатолійович Сивохо народився 8 лютого 1969 року у Донецьку. Навчався він у Донецькому політехнічному інституті на інженера-металурга. За другою освітою Сергій економіст-юрисконсульт. Також Сивохо закінчив Донецький інститут підприємництва за спеціальністю "Менеджмент організацій".

Сергій став відомим завдяки своїй участі в КВК, особливо в команді "Дрім-Тім".

У 2000-х роках він вів розважальну програму "Прихована камера" на телеканалі 1+1.

З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером шоу "Велика різниця по-українськи".

Пізніше його запросили стати членом журі першого сезону "Ліги сміху", створеної студією "Квартал 95".

З жовтня 2019 до березня 2020 року Сивохо був радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

У березні 2020 року у Києві організували подію, на якій презентували "Національну платформу примирення і єдності". Однак це призвело до скандалу та судових справ.

Сивохо відніс конфлікт на Донбасі до "внутрішньоукраїнських" проблем, що викликало невдоволення учасників АТО, які оточили його. Сталася бійка, під час якої Сивохо впав. Згодом він звернувся до суду з позовами проти ветеранів.

У тому ж році чоловік запустив "Національну платформу примирення та єдності", яку після початку повномасштабного вторгнення перейменував на "Національну платформу відновлення та єдності".

Організація допомагає постраждалим у війні з росією українцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, актор
В тему