13 Жовтня 2023
Новини

У Мелітополі підірвали потяг окупантів: чому це важливо

У Мелітополі підірвали потяг окупантів: чому це важливо

У Мелітополі вранці 13 жовтня підірвали потяг окупантів, відрізавши їх від постачання боєприпасів і палива на Запорізькому напрямку.

Про це інформують Сили спеціальних операцій та Центр національного спротиву (Спротив).

"Сьогодні, 13 жовтня, підрозділ Руху опору ССО здійснив вдалу операцію в тимчасово окупованому Мелітополі. Завдяки диверсійним діям наших воїнів о 07:30 ранку було підірвано залізничну колію. У результаті вибуху пошкоджене залізничне полотно та потяг, який доставляв боєприпаси та паливо для армії рф. Наразі встановлюється додаткова інформація щодо втрат ворога", - йдеться в повідомленні.

Центр національного спротиву повідомив, що "мелітопольські партизани" підірвали потяг окупантів, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо, а у зворотному напрямку віз пошкоджену техніку та награбоване у вигляді залізної руди, зерна та іншого майна. 

У результаті контрольованого вибуху пошкоджено 150 метрів залізниці та тепловоз. За даними "Спротиву", окупанти оточили місце вибуху й намагаються приховати факт диверсії та безуспішно шукають партизанів. 

"Партизани ж вже у безпеці та обіцяють ще більше таких вибухів у найближчому майбутньому", – зазначає ЦНС.

"Спротив" наголошує, що це вже десята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік, вчинена партизанами Запорізької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему