10 Жовтня 2023
Новини

Водій, який на Волині на смерть збив дитину, втік за кордон

Водій, який на Волині на смерть збив дитину, втік за кордон

За кордон втік чоловік, який 25 січня на смерть збив 6-річну дівчинку в Торчині.

Про це інформує ВСН з посиланням на допис мами загиблої дівчинки Галини Кунц у соцмережах.

«25 січня двоє моїх дітей ішли до школи. Старшій Вероніці було 10, а молодшій Мілі 6 років. Вони стояли на дорозі і уважно дивилися по сторонам. З лівої сторони їхала поліцейська машина і їх бачила, а з правої, зі сторони Польщі, їхав автомобіль. Діти рушили переходити дорогу!

Коли вони дійшли на другу половину дороги, автомобіль із сторони Польщі не збавляє швидкість і збиває Мілу, старша Вероніка встигає відскочити назад.

Ми були 15 днів в реанімації і 10 лютого Міла померла. Винуватець Євген Бабич із Запорізької області ні разу не приїхав до нас! Він є просвітером і навіть нам слова «вибач» не сказав, а подзвонив після смерті дитини і сказав, що мені дуже пощастило, бо дитина в рай попала!» - пише жінка.

Також вона звинувачує у бездіяльності поліцію, оскільки винуватця не притягнули до відповідальності і він зміг виїхати з країни.

«Слідчий викликав мене до себе 22 лютого на допит і почав захищати винуватця. Говорив, що він помалу їхав і навпроти їхала поліція, що він не може бути винуватий.

Пізніше він направив до мене соціальну службу, так як я мати одинока, вони перевіряли чи в мене є пилосос, праска і яка техніка, чи мала дитина одяг і так далі. Ціле літо допитували старшу Вероніку. Щоразу вона мала показувати, як вони ішли і де вона з Мілою стояла останній раз!

В червні я звернулася до адвоката, щоб він мені допоміг, але це вже було пізно, бо на початку травня слідчийн не відкрив кримінальне провадження на винуватця, а написав, що той просто свідок. А той тим часом виїхав із сім’єю за кордон!

Уже є висновки експерта про те, що водій мав час, щоб зреагувати.

Водія оголошено в розшук по Україні, але він уже за кордоном. Щоб справа зрушилася з місця, нам треба розголос», - пише жінка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, Волинь
В тему