5 Жовтня 2023
Новини

На Вінниччині матір катувала 12-річного сина

На Вінниччині матір катувала 12-річного сина

На Вінниччині матір хотіла "перевиховати" 12-річного сина, бо той не хотів допомагати бабусі по господарству.

Про це інформує поліція Вінницької області.

38-річна жителька Хмільника тривалий час знущалася зі свого малолітнього сина. Тепер вона постане перед судом. Слідчі встановили, що матір, намагаючись "перевиховати" сина, завдавала йому фізичних та моральних страждань.

Хлопчик проживає із бабусею, яка доручала онукові виконувати певну домашню роботу по господарству. За словами дитини, ця робота була йому не під силу, а тому він відмовлявся її виконувати. За це матір карала хлопчика побоями. Після них дитина неодноразово тікала з дому. Щоразу матір знаходила сина самотужки.

Під час розслідування правоохоронцям вдалося встановити шокуючі факти покарань, які матір застосовувала до 12-річного хлопчика.

Відомо, що одного разу жінка приїхала до своєї матері, заздалегідь прихопивши ланцюги та навісні замки. Вона перемотала ноги та руки сина металевим ланцюгом та відвезла його додому, де зачинила у металевій конструкції – літньому душі.

Коли зловмисниці треба було поїхати на роботу, вона забрала сина із собою. Коли вона залишила авто, то прикріпила хлопця ланцюгами до керма. Вдома жінка знову замкнула дитину у металевій конструкції. Хлопчик цілу ніч спав на підлозі, прикутий до труби.

Вранці матір послабила ланцюги. Це дозволило хлопцеві втекти до знайомої у сусіднє село і розповісти про пережите, та своє чергою викликала поліцію.

Жінці вже повідомили про підозру у катуванні. Обвинувальний акт стосовно неї передали до суду. За скоєне їй світить до шести років позбавлення волі.

Тим часом її сина соціальні служби помістили до реабілітаційного центру. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вінниця, діти
В тему