2 Жовтня 2023
Новини

У Польщі українка хотіла вчинити самогубство

У Польщі українка хотіла вчинити самогубство

У місті Глівіце стався інцидент за участю 20-річної українки.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на місцеву поліцію, ввечері 26 вересня правоохоронці отримали повідомлення від стурбованого свідка, який помітив жінку, яка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі будівлі. Все вказувало на те, що вона збирається стрибнути вниз.

На місце одразу був направлений патруль поліції, пожежники та швидка допомога. Поліція повідомляє, що їм вдалося потрапити в квартиру жінки завдяки її співлокатору, який саме в цей час повернувся додому. У квартирі вони почули гучний плач, а крізь штори було видно контури жінки з зовнішнього боку вікна. Плачучи, українка не помітила, що всередині є правоохоронці. Двоє з них схопили її та почали тягти всередину помешкання, щоправда, не обійшлося без шарпанини: молода жінка пробувала вирватися. Порозумітися з нею словесно не вдалося через мовний бар'єр.

У поліції кажуть, що жінка була у важкому психічному стані, з ознаками важкої депресії. Після того, як поліцейські забрали її до помешкання, її передали медикам та доправили до лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, українці у польщі, самогубство
В тему