27 Вересня 2023
Новини

На Одещині неповнолітні знімали на відео розваги на алеї загиблих воїнів

На Одещині неповнолітні знімали на відео розваги на алеї загиблих воїнів

У селищі Іванівка на Одещині двоє неповнолітніх дівчат і хлопець розважаються на Алеї Слави загиблим героям.

Відео помітили правоохоронці. Поліціянти склали адміністративні справи за хуліганство, які вже спрямували до суду, повідомляє поліція Одеської області.

"В ході моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам’ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природніх потреб, танцювали, розважалися. Вказана інформація була зареєстрована у встановленому порядку у територіальному підрозділі поліції", – йдеться у повідомленні.

Відео з розвагами у пам'ятному місці підлітки, ймовірно, записали у стані алкогольного сп'яніння. 

На записі, зокрема, чути таке обговорення: 

– Я хочу в туалет

– Полий квіточки

– Покійників?

– А що їм? Земля їм пухом

– Це неповага.

Після цього підлітки сміються і починають співати.

В ході перевірки поліцейські встановили час зйомки (23 вересня близько 20 години) та трьох її неповнолітніх учасників. Їх опитали та запросили на профілактичну бесіду разом з батьками. 

Відносно двох дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Справи скерували до суду для розгляду та вирішення питання щодо штрафу. Також правоохоронці намагаються встановити, хто продав неповнолітнім алкоголь.

"Поліцейські перевіряють факт можливого порушення працівниками одного з торговельних закладів селища правил торгівлі алкогольними  напоями в частині їх продажу особам, які не досягли 18 річного віку. У разі підтвердження цього факту, відносно порушників будуть складені матеріали за ст. 156 КУпАП", – кажуть правоохоронці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, війна з Росією, суд, поліція, кримінал
В тему