15 Вересня 2023
Новини

СБУ прийшла з обшуками до Нестора Шуфрича

СБУ прийшла з обшуками до Нестора Шуфрича

До колишнього народного депутата України зараз забороненої «Опозиційної платформи — За життя» Нестора Шуфрича з обшуками прийшла Служба безпеки України.

Про це hromadske повідомили джерела в правоохоронних органах. Як зазначають джерела видання, його підозрюють у державній зраді.

Зокрема, Шуфричу закидають «тісну» співпрацю із працівником Федеральної служби безпеки рф та колишнім народним депутатом Володимиром Сівковичем.

Сівкович, зазначають у правоохоронних органах, координував роботу російської агентури в Україні. Зокрема, курував роботу колишнього начальника кримської СБУ Олега Кулініча.

За завданням Сівковича Шуфрич «був одним із рупорів кремля» в Україні, кажуть наші джерела. Серед іншого, він розповідав, що Україна — штучне утворення.

Про Шуфрича 

Колишній народний депутат від забороненої «Опозиційної платформи — За життя». За даними громадського руху ЧЕСНО, входив до групи впливу колишнього депутата Віктора Медведчука. До повномасштабного вторгнення заперечував російську агресію та називав війну в Україні «громадянською».

Родина Шуфрича у 2019 році зареєструвала своє нерухоме майно в окупованому Криму за законами рф, з’ясували журналісти «Схем».  

У березні 2022 року, його затримала тероборона Києва за те, що він фотографував блокпост. Шуфрич пояснив, що «вийшов сфотографуватися на тлі місцевої

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: сбу, обшуки
В тему

Останні матеріали