0 0000
Новини

Армена Джигарханяна викрадено?

Армена Джигарханяна викрадено?

У ЗМІ з'явилися повідомлення з посиланням на дружину народного артиста СРСР Армена Джигарханяна, про те, що двоє людей фактично його викрали і здали в лікарню без документів.

Згодом вона, нібито, повідомила, що це були його друзі. Дружину Джигарханян, судячи з даними, бачити не хоче, і навіть звільнив її з поста директора свого театру. Однак в самому театрі все це назвали чутками.

Так,  повідомляється, що нібито кілька днів тому Армен Джигарханян зняв з посади директора театру свою власну дружину Віталіну Цимбалюк-Романовську. А згодом вона зібрала трупу і повідомила, що його викрали невідомі, які хочуть захопити театр і доставили його в лікарню без документів. Вона також повідомила трупі, що буде домагатися порушення кримінальної справи за даним фактом. При цьому в повідомленні говориться, що в лікарню до Джигарханяна приходив на його прохання нотаріус.

З інших джерел надходить інформація  нібито зі слів Цимбалюк-Романівської про дещо іншу версію: «У Армена через його хвороби іноді трапляються спалахи гніву. Нещодавно ми посварилися. І несподівано приїхали якісь його старі друзі».

Вона розповіла, що цими друзями виявилися Айрапетов Оганесян і Артур Согоманян, і режисер виїхав з ними, а потім опинився в лікарні у важкому стані через діабет.

"Армен зараз лежить в лікарні, його туди привезли майже в стані коми. У нього діабет. Що з ним роблять ці його старі друзі і навіщо - я не знаю", - це слова Цимбалюк-Романівської.

Крім того, повідомляється, що госпіталізований Джигарханян навідріз відмовляється зустрічатися з дружиною і нібито навіть подав на неї заяву в поліцію, звинувачуючи в спробі його вбити, щоб заволодіти майном.
Ніякої офіційної інформації поки з цього приводу немає.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему