31 Серпня 2023
Новини

Опублікували повне відео стрілянини в Дніпрі: нові деталі

Опублікували повне відео стрілянини в Дніпрі: нові деталі

Жінка, яка в Дніпрі перебувала в автівці за кермом Jaguar разом з Джумбері Сілогавою на момент зупинки авто поліцейськими та відмовлялася виконати їхні вказівки, - 22-річна Тетяна Патинка.

У соцмережах «Схеми» знайшли її фотографії.

За даними джерел в МВС, правоохоронці готують їй підозру за 348 статтею Кримінального кодексу – «посягання на життя працівника правоохоронного органу». Ця стаття передбачає покарання до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Супутниця Джумбері Сілогави прописана у Дніпропетровській області. Зв’язатись із Тетяною Патинкою «Схемам» наразі не вдалось, її телефон був вимкнений.

Журналісти також опублікували розширене відео з двох нагрудних камер патрульних Дніпра, на якому зафіксований інцидент з моменту зупинки автомобіля, з подальшим розвитком конфлікту та застосуванням поліцейським зброї. Це відео із загальним хронометражем вісім з половиною хвилин.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка, який, за даними правоохоронців, чинив опір після того, як патрульні зупинили його автомобіль, в якому за кермом була жінка, а також двоє дітей на задньому сидінні.

Поліція та ДБР почали розслідування і відкрили провадження за статтями про вбивство та перевищення службових повноважень.

Поліція також оприлюднила відео, зокрема, з вуличних камер спостереження. На запису видно, що водій авто, яке зупинили патрульні, порушив правила – «з крайньої правої смуги здійснив рух ліворуч», чим «підрізав» автомобілі інших учасників руху. За кермом на відео – чоловік.

Вбитого звали Джумбері Сілогава, йому було 38 років, він прописаний в Дніпропетровській області. Чоловік мав бізнес у сфері надання ритуальних послуг.

Автомобіль Jaguar, який зупинили патрульні, належить Наталії Сілогаві. Це – колишня дружина Джумбері. В момент інциденту в машині перебувала інша жінка, а не Наталія Сілогава.

За даними джерел «Схем» у правоохоронних органах, Джумбері Сілогава неодноразово порушував правила дорожнього руху. За період з 2018 по 2022 роки склали 12 протоколів через різні порушення ним ПДР, зокрема, перевищення швидкості, керування без посвідчення водія та рух під заборонені знаки.

Дружина вбитого Сілогави, на яку оформлено авто та чиї діти були в машині, відмовилася коментувати дії поліції у коментарі Радіо Свобода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дніпро, патрульна поліція, Відео T1.ua
В тему