25 Липня 2023
Новини

Обстріл Костянтинівки: є загиблі та поранені

Обстріл Костянтинівки: є загиблі та поранені
Костянтинівку Донецької області 24 липня близько 19:00 обстріляли російські війська, внаслідок чого загинула дитина, ще щонайменше семеро людей поранені.

Про це повідомляє очільник Донецької ОВА Павло Кириленко. Загалом під час вчорашнього обстрілу Костянтинівки загинуло 2 людей. 

росіяни поцілили касетними боєприпасами з РСЗВ «Смерч» по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Серед поранених четверо дітей: дівчата 5, 11 і 12 років та 11-річний хлопчик. Ще одна дитина перебувала у важкому стані, проте її не вдалося врятувати.

Як зазначила Донецька обласна прокуратура, під час атаки також постраждали дві 35-річні жінки та 44-річний чоловік. 

Досудове розслідування розпочали за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Окрім того, речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Мєдвєдєва у коментарі «Суспільному» повідомила, що росіяни 24 липня атакували Вугледар. Унаслідок обстрілу 50-річний місцевий житель дістав осколкове поранення, він перебуває в тяжкому стані. Його доправили в лікарню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, донецьк
В тему