0 0000
Новини

Росія не припиняє спроб знищити Україну - Порошенко

Росія не припиняє спроб знищити Україну - Порошенко

Російська Федерація не збирається припиняти агресію проти України, яку почала три роки тому в Криму і на Донбасі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час свого виступу на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, передає "Європейська правда".

Він нагадав, що три роки тому вже виступав на сесії ПАРЄ в якості президента, і планував сказати, що через три роки російська агресія закінчилася і країни повернулися до мирного життя. Але, на жаль, це не так. Росія не залишила своїх загарбницьких планів і продовжує агресивну політику щодо України.

Президент заявив, що він розраховує на підтримку з боку ПАРЄ, яка вже прийняла кілька резолюцій. Але, на жаль, Росія вперто продовжує їх ігнорувати. Порошенко зазначив, що Путін відмовляється виконувати зобов'язання, які взяв на себе, підписавши мінські угоди.

Глава держави стверджує, що в російському ставленні до України нічого не змінилося, Москва продовжує не тільки атакувати Україну, але й знищувати всяку демократію на окупованих територіях, при цьому намагається прикинутися, що не має до цього ніякого відношення.

Президент додав, що незважаючи на агресію Росії, європейська коаліція підтримки України тільки продовжує зростати та зміцнюватися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему