20 Червня 2023
Новини

Хотів зірвати контрудари ЗСУ під Бахмутом: затримали агента рф

Хотів зірвати контрудари ЗСУ під Бахмутом: затримали агента рф

Затримали інформатора рф, який хотів зірвати контрудари 3-ї штурмової бригади ЗСУ під Бахмутом.

Про це повідомляє СБУ у Telegram.

Зрадником виявився мешканець Костянтинівки. Він передавав до ФСБ місця дислокації та напрямки руху підрозділів українських військ, які задіяні у проведенні контрнаступальних операцій в районі Бахмута. Особливо ворога цікавили координати бойових позицій та маршрути переміщення Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ.

Крім цього, він повідомляв росіянам про локації складів із паливно-мастильними матеріалами та кількість військових колон Сил оборони, які проходять через блокпости.

Ці дані потрібні були окупантам для стримування контрударів ЗСУ на східному фронті, у тому числі шляхом проведення прицільних артобстрілів.

Співробітники Служби безпеки затримали ворожого поплічника «на гарячому» під час спроби передачі інформації загарбнику. Наразі слідчі повідомили затриманому про підозру за колабораціонізм. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Напередодні повідомляли, що СБУ затримала російського агента, який для зриву контрнаступу ЗСУ хотів підірвати залізницю у Дніпропетровській області. Раніше СБУ затримала зрадницю, яка «зливала» дані про оборону північних кордонів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: збройні сили україни, війна з Росією, донецьк, сбу
В тему