16 Червня 2023
Новини

На одеському пляжі мати скандального судді будує готель

На одеському пляжі мати скандального судді будує готель

Частину одеського пляжу загородила мати скандально відомого судді Печерського райсуду Києва Сергія Вовка й будує там готель.

Про це пише Bihus.Info.

Будівельна техніка на одеському узбережжі в районі Чорноморки з’явилася у квітні − частину пляжу загородили колючим дротом, а екскаватор перекидав каміння у море.

4-поверховий готель на одеському пляжі будує фірма "Прим-отель". Власниця фірми – Наталя Гладка, яка є матір’ю київського судді Сергія Вовка. Журналісти зазначають що, принаймні, її прізвище, як матері, Вовк вказував в офіційному суддівському досьє, і їй же дарував у 2014-му році майно в Одесі.

Раніше на місці, де зводять готель, було кафе, тож за документами – це не нове будівництво, а реконструкція. Також вказується, що самі роботи мали бути завершеними ще у 2021 році.

У коментарі журналістам Вовк зазначив, що "ніякої господарської діяльності не веде, будь-якої протиправної діяльності не веде". Щодо його діяльності Вовк порадив звертатися до спікера суду, а будівництва в Одесі − до матері.

Наталя Гладка у коментарі чомусь заявила, що Сергій Вовк не її син. Також, відзначають журналісти, вона дала зрозуміти, що будівельні роботи на одеському пляжі триватимуть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, суд, Будівництво
В тему

Останні матеріали