12 Червня 2023
Новини

На блокпості біля Києва правоохоронниця на смерть збила військового

На блокпості біля Києва правоохоронниця на смерть збила військового

Українського військовослужбовця збило авто поблизу Броварів, за кермом була працівниця правоохоронного органу.

Про це інформує Державне бюро розслідувань.

Наразі триває слідство. Відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП.

11 червня поблизу блокпоста на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася аварія, в якій загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади. Слідчі провели огляд місця події, опитали свідків та учасників.

Як стало відомо, за кермом авто була працівниця правоохоронного органу. За попередніми даними, вона була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 кілометрів за годину.

Зазначається, що військовослужбовець перебігав дорогу у невстановленому для цього місці. Наразі кримінальне провадження відкрили за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом.

До слова, 11 червня близько 14:00 стався смертельний наїзд на бійця української армії на трасі Київ – Чернігів. Аварія сталася за участю автомобіля Skoda Octavia A5, за кермом якого була жінка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції для з'ясувань усіх обставин події.

ЗМІ повідомляли, що удар був такої сили, що капот стиснуло до лобового скла. Пішохід, на жаль, загинув на місці. У нього була розбита вщент голова та відірвана нога.

Нагадаємо, 26 травня у Києві під час комендантської години на блокпості сталася аварія за участю автомобіля голови Макарівського районного суду Олексія Тандира. Тоді суддя на смерть збив нацгвардійця Вадима Бондаренка, в якого залишилася дружина та троє дітей. Батько бійця воює під Бахмутом.

Тандир стверджував, що ДТП скоїв водій, який втік у кущі. Водночас у ДБР зазначили, що автівка рухалася на високій швидкості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дтп, аварія, київ
В тему