10 Червня 2023
Новини

На Арабатській Стрілці ЗСУ завдали ударів по окупантах

На Арабатській Стрілці ЗСУ завдали ударів по окупантах

На Херсонщині на Арабатській Стрілці атакували загарбників ракетами зранку 10 червня.

Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у Facebok.

За його словами, на одній з баз, куди прилетіли ракети, рухнули стіни якраз, коли росіяни їли.

«Херсонщина. Приблизно 5-6 ранку – декілька прильотів від ЗСУ і корпуси «урядового кварталу» окупантів на Арабатській Стрілці усі в диму», – йдеться у повідомленні.

Водночас мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що кілька ракет влучили по базах відпочинку на Арабатській стрілці, де розташовувалися окупанти. Він також опублікував відео, де можна побачити масштабну пожежу, яка вочевидь виникла після вдалого влучання.

Тоді як херсонське видання «Мост», посилаючись на місцевих жителів, заявляє, що сьогодні ракети прилетіли по базах відпочинку у селі Щасливцеве Генічеського району. Також там спрацювала ППО. Ймовірно, що під обстріл міг потрапити готель, у якому перебував колаборант Володимир Сальдо. У мережі ширяться повідомлення, що його нібито госпіталізували у важкому стані, однак підтверджень чи спростувань цій інформації наразі немає.

Нагадаємо, зранку у суботу, 10 червня, в тимчасово захопленому росіянами Криму пролунали потужні вибухи. Окупанти стверджують про роботу ППО.

У російському Курську вдень, 9 червня, впав безпілотник в районі нафтобази, на території з резервуарами. Як зазначається, жодних пошкоджень це падіння не викликало. Того ж дня у Воронежі пролунали вибухи. За попередніми даними, безпілотник врізався у багатоповерховий будинок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: збройні сили україни
В тему

Останні матеріали