9 Червня 2023
Новини

Депутату Рівненської облради повідомили про підозру

Депутату Рівненської облради повідомили про підозру

Депутату Рівненської обласної ради, якого напередодні викрили на вимаганні та одержанні 1200 доларів неправомірної вигоди, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба САП.

У САП додали, що цей депутат одночасно обіймає посаду головного лікаря КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення». Згідно сайту Рівненської облради, ним є депутат Сергій Шевчук від партії «Сила і Честь».

«Прокурор САП за участі детективів НАБУ повідомив про підозру депутату Рівненської обласної ради, якого напередодні викрито на вимаганні та одержанні 1,2 тисяч доларів неправомірної вигоди. Дії особи кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України», – інформує прокуратура.

У межах досудового розслідування встановили, що депутат, який одночасно обіймає посаду головного лікаря КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення», вимагав у громадянки, яка має статус «чорнобильця» та супутні захворювання, грошові кошти за оформлення документів, необхідних для ухвалення рішення про інвалідність, пов'язану з наслідками аварії на ЧАЕС. Депутата затримано на «гарячому» одразу після передачі обумовлених коштів.

Нагадаємо, САП повідомила про підозру колишньому депутату Київської облради. Раніше НАБУ і САП повідомили про підозру заступнику керівника окружної прокуратури Дніпропетровщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, хабар
В тему