9 Червня 2023
Новини

Підрив Каховської ГЕС: назвали кількість загиблих і безвісти зниклих

Підрив Каховської ГЕС: назвали кількість загиблих і безвісти зниклих

У Херсонській області після катастрофи на Каховській ГЕС загалом вже підтоплено 48 населених пунктів, з яких 34 – на деокупованій території України.

Як відомо, внаслідок цього загинуло 4 людей. Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомляє у Телеграмі.

«Станом на 12:00 на Херсонщині фактично підтоплено 48 населених пунктів, із них: 34 (3625 будинків) – на підконтрольній Україні території, 14 – на тимчасово окупованій. Евакуйовано 2412 осіб. Загинуло 4 людей. Травмовано внаслідок обстрілу під час евакуаційних заходів – 11. Безвісти зниклими вважаються 13 осіб», - наголосив міністр.

Він зазначив, що наразі у Миколаївській області підтоплено 23 населених пункти. Згідно з його словами, було евакуйовано 825 осіб, 1 людина загинула.

Також Клименко звернув увагу, що в Херсонській ОВА працює гаряча лінія для звернень постраждалих, а також для координації роботи волонтерів - 0-800-101-102.

Нагадаємо, що до лікарні окупованих Олешок Херсонської області продовжують надходити тіла потонулих мешканців. Наразі відомо про дев'ятьох загиблих цивільних. Раніше повідомлялося, що ООН пообіцяла допомогти Україні з евакуацією із окупованої частини Херсонщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему

Останні матеріали