5 Червня 2023
Новини

"Укрпошта" попередила клієнтів про шахрайську схему

Про шахрайську схему з викрадення особистих та платіжних даних клієнтів під виглядом повідомлень від компанії повідомляє "Укрпошта".

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти".

"Останнім часом дехто з вас отримали смс такого характеру: "Через відсутність адреси Ваша посилка не може бути доставлена. Ви можете оновити адресу та зробити новий запит на доставку за посиланням..". Це повідомлення було розіслано шахраями, які використали бренд АТ "Укрпошти", - йдеться у повідомленні.

За допомогою сайтів, які були вказані у повідомленні, шахраї можуть незаконно отримувати ваші персональні та фінансові дані, включаючи ПІБ, номери телефонів та номери карт і як наслідок – заволодіти коштами. 

У компанії опублікували перелік шахрайських сайтів:

"Якщо ви отримали підозріле повідомлення, ні в якому разі не переходьте за посиланням, вказаним у повідомленні", - додали в компанії.

У разі отримання повідомлення такого характеру, а також з будь-яких питань клієнтів попросили звернутись до контакт-центру за телефоном 0 800 300 545, за електронною адресою ukrposhta@ukrposhta.ua або до офіційних каналів "Укрпошти" в соціальних мережах.

Там також нагадали, що єдиним офіційним сайтом АТ "Укрпошта" є https://www.ukrposhta.ua.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: укрпошта, шахрайство
В тему

Останні матеріали