2 Червня 2023
Новини

Ясько й Саакашвілі стали батьками

Ясько й Саакашвілі стали батьками

32-річна депутатка Єлизавета Ясько та 55-річний колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який зараз перебуває в тюрмі, стали батьками.

Про це Ясько оголосила 1 червня у День захисту дітей. Своєму материнству Ліза присвятила пост, у якому назвала дитину українським корінням і українським продовження її батька. 

Стать малюка вона не уточнила, як і не повідомила, коли саме сталися пологи. 

"Ніколи не могла уявити, що моя дитина народиться в цих страшних реаліях війни для нашої країни. В день початку літа, більшість з нас не спали останні дні. Ми не думаємо про літо. Ми думаємо про захист наших дітей. Дітей, які, на жаль, не можуть мати безпеку в своїй хаті через повномашстабну агресію рф. 

Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом. Моя дитина - це моя любов. Для батька наша дитина - це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України.

Ніколи не думала, що народити дитину під час війни - це насправді страшно. Страшно і дуже моторошно від думок про майбутнє. Ми зовсім по іншому все уявляли. Обставини та реальність були зовсім іншими. Те, що я пережила під час дуже важливих місяців - це страшні ситуації, які варті бути описаними в окремих книжках і трилерів. Страшних. А ти одна. І борешся за те, у що віриш. У свободу та справедливість. Ти одна. Разом з дитиною.

По суті з батьків дитини - тільки ти у дитини є. Поряд тільки ти - мама, яка виконує за двох функціі і мами і тата. Ти одна, але таких як ти зараз тисячі українських жінок, які зараз знають, що таке боротьба за свободу та вільне майбутнє наших дітей. 

Я завжди вірила, що ми те покоління, яке змінить назавжди країну і звільнить від будь-яких спроб нас змусити жити в несвободі! Звичайно, уявити масштаб цього не можливо, тим більше коли це вже стосується не тільки нас, але й свободи наших дітей. 

На наші жіночі плечі, серця припало багато випробувань. Я вклоняюсь перед кожною українською жінкою, яка зараз не спить ночами, захищає свою землю своєю роботою та турботою, боронить кожен день своїх дітей.

Я одна з них.

Я мама.

Я українська мама.

Я мама української дитини.

І ми, українські мами зараз боронимо свободу для покоління вже наших дітей, які народились від батьків по справньому вільних душею та серцем українців!
Нехай наші діти будуть захищеними!" - написала депутатка.

Нагадаємо, про роман тоді ще одруженого Саакашвілі з Ясько стало відомо у листопаді 2020-го. Пізніше дружина Міхеіла Сандра Рулофс заявила, що його зрада була несподіванкою для нею. 

У січні 2022 року виявилося, що окрім двох синів від ексдружини, у Міхеіла є ще позашлюбна донечка. 

Саакашвілі перебуває за ґратами з часу таємного повернення до Грузії напередодні місцевих виборів 2021 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: міхеїл саакашвілі, діти
В тему