1 Червня 2023
Новини

Виїхав за паспортом громадянина іншої країни: на Буковині чоловік пропонував хабар прикордонникам

Виїхав за паспортом громадянина іншої країни: на Буковині чоловік пропонував хабар прикордонникам
У Чернівецькій області чоловік, який виїхав за паспортом громадянина іншої держави, пропонував прикордонникам хабар, щоб повернутися в Україну.

Це сталося в пункті пропуску «Дяківці», що на кордоні з Румунією, - повідомила Державна прикордонна служба України 31 травня.

36-річний громадянин України повертався з закордонної поїздки. Під час паспортного контролю прикордонники встановили, що у 2022 році він виїхав з України, використовуючи паспорт громадянина іншої держави.

За не притягнення до відповідальності чоловік запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1000 євро. Співробітник прикордонного загону зафіксував факт надання неправомірної вигоди.

Правопорушника передали співробітникам Нацполіції. Чоловіку загрожує покарання за ст. 369 Кримінального кодексу України.

«Нетерпимість до корупції серед прикордонників дозволяє змінювати світогляд українського суспільства, будувати відомство професіоналів у правоохоронній та оборонній сферах, творити підґрунтя для повноцінної європейської інтеграції України», — кажуть у ДПСУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, митниця, Румунія, чернівці
В тему