1 Червня 2023
Новини

Нічна атака на Київ: серед загиблих - дитина

Нічна атака на Київ: серед загиблих - дитина

Чергову атаку на Київ у ніч проти 1 червня здійснили російсько-окупаційні війська.

Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Перший день літа. День захисту дітей. А окупанти здійснюють черговий напад на столицю, і знову вбивають! Вбивають українських дітей», — розповів він.

Ця атака, ймовірно, була із застосуванням оперативно-тактичних ракетних комплексів наземного базування. Тому ракети на Київ полетіли не з літаків. Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу.

За наявною інформацією, усі виявлені повітряні цілі були знищені силами та засобам нашої протиповітряної оборони. Водночас від падіння уламків є жертви та руйнування.

У Деснянському районі столиці уламки впали на поліклініку та на прилеглий багатоповерховий будинок. Внаслідок цього загинули троє людей, із них одна дитина (2012 року народження). Ще 10 громадян травмовані, з них одна дитина.

У Дніпровському районі уламками пошкоджено житловий будинок, сталося займання припаркованих автомобілів, а ще уламки впали на проїжджу частину. Там травмовані двоє людей.

Станом на 04:10 від міського голови Віталій Кличка було відомо, що у Деснянському та Дніпровському районах рятувальники загасили займання внаслідок падіння уламків на проїжджі частини доріг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією
В тему