31 Травня 2023
Новини

Під атаку дронів у підмосков'ї ледь не потрапив путін – ЗМІ

Під атаку дронів у підмосков'ї ледь не потрапив путін – ЗМІ

«З дуже великою ймовірністю» російський диктатор володимир путін перебував у своїй резиденції в Ново-Огарьово, коли невстановлені безпілотники атакували москву та підмосков'я.

Про це повідомляє портал The Moscow Times із посиланням на джерела у кремлі, - пише Слово і Діло. За даними журналістів, того дня служба безпеки підняла путіна рано вранці через повітряну загрозу.

Пізніше прессекретар дмитро пєсков підтвердив, що робочий день у диктатора почався «рано». Журналісти також зазначають, що путін, з'явившись на публіці після нальоту, «виглядав утомленим і говорив невпевнено».

З опублікованого одним із депутатів Держдуми списку випливає, що російська ППО збила безпілотники, коли тим залишалося лише 10 км до резиденції путіна.

Нагадаємо, вранці 30 травня кілька десятків безпілотників атакували москву та підмосков'я. путін очікувано звинуватив у цій атаці Україну та погрожував «дзеркальними діями». Проте аналітики вважають, що відповідати росії нема чим, і тому путін применшив масштаби події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія, володимир путін
В тему