26 Травня 2023
Новини

У Рівному жінка вивісила на балконі рушник із гербом флоту рф: що сказала поліції

У Рівному жінка вивісила на балконі рушник із гербом флоту рф: що сказала поліції
У Рівному зранку 24 травня мешканці побачили на балконі дев'ятиповерхівки рушник із гербом флоту росії.
Очевидці викликали на місце правоохоронців, яким жінка пояснила, що витирала рушником собаку. Про це повідомила пресслужба головного управління Нацполіції на Рівненщині у коментарі «Суспільному».

Правоохоронці зазначили, що провели з рівнянкою профілактичну бесіду. Так, 49-річна жінка пояснила, що цей рушник їй подарували давно, орієнтовно у 2003 році.

Рівнянка стверджувала, що до цього часу рушник лежав у шафі, а коли покупала собаку, то схопила його, щоб витерти тварину. Пояснила, що вивісила його несвідомо. Жінка запевнила, що ненавидить росію, розповіла речниця поліції Марія Юстицька.

На місце викликали співробітників Служби безпеки України, які здійснили перевірку. За її результатами з рівнянкою провели профілактичну бесіду, а рушник знищили, додала Юстицька. 

«Пані дуже перепросила за необачний вчинок, забула про ворожий для нас напис, рушник знищено! Провели профілактичну бесіду. Жодних антиукраїнських настроїв не виявлено, а навпаки!» — зазначив у коментарях під публікацією у Facebook керівник Патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, війна з Росією
В тему