Відео

«Це мєрзость»: «чьоткий паца з Рівного» знищує окупантів на сході

«Це мєрзость»: «чьоткий паца з Рівного» знищує окупантів на сході

Іван Мартинов, відомий інтернет-спільноті як «Чьоткий паца з Рівного», зараз воює проти російських окупантів у складі 68-ї єгерської бригади ЗСУ.

Про це повідомили на сторінці Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Він є автором культового в мережі мему про економічну ситуацію у 2014 році. Фраза Мартинова "це мєрзость, це реально мєрзость" стала інтернет-мемом.

"Сьогодні "чоткий паца" впевнений: москалі – це мєрзость, і без жалю знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямі", – пишуть у штабі ООС.

Там розповіли, що попри широку популярність Мартинова в мережі, мало хто знає, що він брав активну участь у Революції гідності, потім воював у складі добровольчого батальйону на Донбасі, після чого підписав контракт із ЗСУ, де відслужив п'ять років.

"Дембель" вийшов не дуже тривалим. Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив та знову довелося йти на війну. [24 лютого] зателефонували з сільради: "Ваня, збирайся!" Я заварив собі каву, але випити її не встиг – приїхала машина, і ось я вже у військкоматі", – розповів боєць ЗСУ.

Як зазначили в штабі ООС, після перемоги над Росією "чоткий паца" планує одружитися і поїхати подорожувати – "подивитися світ без рашистської гидоти".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, рівне, оос
В тему