21 Травня 2023
Новини

Ломаченко програв Гейні

Ломаченко програв Гейні

У ніч проти 21 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі відбувся поєдинок, у якому колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко зійшовся в ринзі з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Гейні.

На кону стояли всі пояси легкого дивізіону, якими володів Гейні. Бій завершився поразкою українського боксера одноголосним суддівським рішенням. Рахунок суддівських записок: 116–112, 115–113, 115–113 на користь американця.

Половину бою дещо активніше провів Гейні. Він тиснув на українця, часто влучаючи ударами по корпусу. Василь намагався йти вперед на свого суперника, але той не давав українцю зблизитися

У восьмому раунді Ломаченко кілька разів влучив у голову Гейні, а в останніх раундах стрімко йшов вперед і запам'ятався одразу кількома серіями ударів у голову американського опонента. Проте представник США зумів вистояти та дочекатися вердикту суддів, які виявилися прихильними до нього за досить рівного бою.

Зазначимо, що для Ломаченка це був перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. На рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Гейні до бою з Ломаченком востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. Тепер у послужному списку 24-річного американця 30 перемог (15 – нокаутом) у 30 поєдинках на профірингу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, спорт, бокс
В тему