17 Травня 2023
Новини

У Львові священника, який розбещував доньку, залишили під вартою

У Львові священника, який розбещував доньку, залишили під вартою

У Львові священнику, який впродовж кількох років вчиняв сексуальне насильство щодо доньки, Галицький районний суд продовжив термін утримання під вартою до 30 травня включно.

Про це йдеться в ухвалі, яку оприлюднили 15 травня, - пише УП.

З матеріалів справи стало відомо, що батько впродовж кількох років розбещував доньку, яка залишилася з ним жити після розлучення з її матір’ю. За даними слідства, батько систематично примушував доньку роздягатися перед ним вдома, а також робив це у лісі.

"Користуючись довірою своєї малолітньої доньки, схилив її повністю зняти із себе верхній одяг та спідню білизну і позувати йому в оголеному вигляді, поки він здійснював її фотозйомку та, задовольняючи свою статеву пристрасть, розглядав оголену малолітню потерпілу", – йдеться в ухвалі. 

Під час обшуків слідчі виявили у священника тисячі файлів зі знімками та відео порнографічного характеру, на яких була його донька та інші діти. Наразі чоловік перебуває під вартою в СІЗО, йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, донька священника звернулась у поліцію після досягнення повноліття у 2021 році. Зробити це потерпілу вмовили психологи, які надавали їй допомогу. На сеансах дівчина розповідала, що батько знущався з неї, ґвалтував та розбещував, знімаючи все на відео та фото.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, згвалтування
В тему