0 0000
Новини

Україна програла Хорватії і не потрапить на ЧС 2018

Україна програла Хорватії і не потрапить на ЧС 2018

Збірна України з футболу програла вдома в матчі з Хорватією і не змогла пробитися на Чемпіонат світу 2018 року.

У першому таймі українські футболісти кілька разів реально загрожували воротам суперників. Коноплянка, Ракицький і Ярмоленко мали достатньо шансів, щоб відкрити рахунок в матчі, проте їм не вистачило точності.

Хорвати ж в свою чергу гостро відповідали, але більше часу вони чекали свого шансу. У другій половині гри хорватські футболісти перехопили ініціативу і змогли її реалізувати. На 62-й і 70-й хвилинах Крамарич оформив дубль і вивів нашу збірну з боротьби за вихід на Чемпіонат світу 2018 року.

Головний тренер української збірної Андрій Шевченко заявив, що він задоволений грою, яку продемонстрували футболісти, однак результату досягти не вдалося. Крім того, Шевченко відзначив дуже високий рівень виконавців у збірної Хорватії, які в кількох моментах змогли вирішити долю протистояння.


Україна: Пятов — Караваєв, Ракицький, Хачеріді, Матвієнко — Степаненко, Ротань (Сидорчук, 68) — Марлос (Бесєдін, 78), Гармаш (Коваленко, 66), Коноплянка — Ярмоленко

Хорватія: Субашич — Виду, Митрович, Ловрен, Врсалько (Піваріч, 86) — Модріч, Ракітіч, Бадель, Крамарич (Пашалич, 88), Перішич — Манджукіч (Ріг, 90)

Голи: Крамарич, 62, 70

Попередження: Степаненко, Ротань

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему