0 0000
Новини

10 жовтня: кого привітати з днем ангела?

10 жовтня: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Дмитро, Марк, Михайло, Петро, Олександр, Федір та Зінаїда.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері буде постійно шукати захисту й допомоги

МИХАЙЛО

У перекладі означає "подібний до Бога". 

В основному, Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб'єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних ітаінтелігентних друзів, яким відданий назавжди. Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточуючими у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів, "алекс" - захисник і "андрос" - чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібниих людей, довіряючи їм найбільш складні справи. Мають репутацію справедливих людей.

ПЕТРО

Ім'я походить від давньогрецького слова "Петра", що означає "стрімча кам'яна брила".

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків питаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту учителям. Замолоду часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків.

ФЕДІР

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему