0 0000
Новини

Презерватив, миша, лезо: що ще знаходили в продуктах харчування

Презерватив, миша, лезо: що ще знаходили в продуктах харчування

Придивившись собі свіже та смачне м'ясо на вечерю, жителька Ужгорода навіть не сподівалась на такий ось сюрприз від супермаркету, де зробила покупку. Адже коли на касі розгорнула пакет, то поверх м’ясного шматка «красувався» труп миші.

Жінка, зрозуміло, почала скаржитись продавцям м’ясного відділу, а ті спочатку відхрещувались від «сюрпризу», а потім навіть виривали пакет із м’ясом з рук покупця. Цікаво, що місцева санепідемстанція не поспішає приймати резонансну заяву від жіночки, аргументуючи відмову відсутністю якогось незрозумілого закону.

Цікаво, але труп миші – це можуть бути лише «квіточки», знайдені у продуктах харчування. Що б ви сказали, якби знайшли зуби, скло чи презерватив? А ті випадки були.

Так, якщо вам попався людський зуб, можете вважати, що пощастило: наприклад американець Карл Корнетт, виявивши в пакеті з горішками щось схоже, за його словами, на «зуб гризуна», втратив сон і спокій - чоловік став нервовим, недовірливим і постійно відчував себе хворим. Він вирішив повернути душевну і фізичне здоров'я, в 2006-му році пред'явивши компанії «Kraft Foods», яка і була виробником фатального пакетика горіхів, позов на $ 55 тис – тяжба триває досі.

Зуб зубом, а щоб зробив той чолов’яга, якби, як постоялець готелю «Асторія», знайшов у тарілці… використаний тампон? Певно, з глузду б з’їхав.  

А як у пляшечку із газованим напоєм «Pepsi» потрапила напіврозкладена жаба – і досі невідомо, проте чоловікові, який хильнув із пляшечки рідину з таким жахливим смаком, що й описати неможливо, ця жаба буде снитися вночі.

Презерватив називають однією з найгидотніших речей, які можуть попастися в їжі. Так, у каліфорнійському ресторані жінці принесли суп з  морепродуктів, а там на дні бовтався презерватив... Причому ні під час розслідування, ні навіть під час судового процесу так і не з’ясували, чи це був невдалий жарт, чи необережність.

«Мокриця, що поїдає язик» - таке жахливе відкриття виявив житель Белфаста під час того, як спокійно чистив рибу у себе на кухні. І раптом відкрився її рот, і назовні виповзла моторошна істота…. Цим монстром виявилася Cymothoa exigua, або  «мокриця, яка пожирає язик». Ці монстри проникають всередину через зябра риби і, поступово з'їдаючи язик, займають його місце. Жах, але якщо риба свіжа, то цей «інопланетний монстр» може навіть вас вкусити!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему