2 Травня 2023
Новини

У Києві хлопець на спір викрав авто: йому загрожує до 5 років за ґратами

У Києві хлопець на спір викрав авто: йому загрожує до 5 років за ґратами
У Києві 18-річний хлопець посперечався з друзями, що викраде автомобіль, щоб покататися містом. 

А втім, він не впорався з керуванням, залишив автівку та втік. Тепер йому загрожує до 5 років ув’язнення. Про це повідомила поліція Києва 1 травня.

До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці Бучанській невідомий заволодів його автомобілем «Пежо», який він залишив на кілька хвилин відкритим та з ключем у замку запалювання.

Правоохоронці з’ясували, що порушником виявився раніше судимий за грабіж 18-річний уродженець Київщини. Оперативники розпочали пошуки зловмисника. Переглянувши відео з камер спостереження системи «Безпечне місто», вони встановили підозрюваного.

«Хлопець розповів, що побився з друзями об заклад, що у нього вистачить сміливості викрасти автомобіль та покататися містом. Однак, він не мав навичок керування автівкою, у зв'язку з чим проїхавши кілька метрів, двигун заглух під час руху, тож порушник втік», — розповів слідчий Святошинського управління поліції Юрій Борисов.

Правоохоронці повідомили хлопцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України — незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає обмеження волі від 3 до 5 років або ув’язнення на той самий строк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, автомобіль, крадіжка, поліція
В тему

Останні матеріали