0 0000
Новини

7 жовтня: кого привітати з днем ангела?

7 жовтня: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Владислав

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

Походження імені Владислав – «володар слави», «володіє славою». Хлопчик з цим ім’ям має тягу до вогню.

Владислав володіє твердим характером, силою волі і стійкістю.

Маленький Владислав сильно прив’язаний до своїх батьків, особливо до матері, яка є для нього найдорожчою і незамінною людиною. Владик піклується про матір і сестер, захищає і оберігає їх із раннього віку. Він шанобливо ставиться до всіх жінок та дівчатк, ніколи не ображає їх. За це Владислав буває оточений жіночою увагою і турботою більше, ніж інші однолітки.

Влад не любить підлабузництва, ніколи не сперечається, в будь-якій ситуації зберігає власну гідність. Це дуже порядна людина, болісно сприймає несправедливість в будь-якому її прояві.

Відмінною рисою Владислава є іронічність. Володарю цього імені властивим є природне почуття такту і дипломатичності.

Владислав цінує все прекрасне – музику, мистецтво, літературу, живопис. Часто пов’язує свою професію з цими напрямками. До роботи Владислав ставиться відповідально і виконує її на совість. Владислав може стати хорошим бізнесменом, досягти успіху в політичній кар’єрі і на керівній посаді. Знаходить себе в професії лікаря, вихователя, вчителя.

Чоловік із іменем Владислав вміє слухати співрозмовника, проявляти співчуття і давати слушні поради, які йдуть від душі.

Владиславу подобаються ніжні і тендітні дівчата. Він не любить грубих, різких і чоловікоподібних жінок, не терпить курців і любительок алкоголю. У дружини Владислав вибирає жінку, про яку буде піклуватися все життя. Сина виховує більш строго, загартовуючи його характер і тренуючи мужність.

Сумісність імені Владислав

Ідеальна сумісність імені Владислав з Іриною, Софією, Любов’ю, Клавдією, Мариною, Юлією, Ольгою та Тамарою. Хороший союз із Оленою, Галиною, Вікторією, Ніною. Менш вдало можуть скластися стосунки у Владислава з Анжелою, Вірою, Валерією, Веронікою, Маргаритою, Зінаїдою, Наталею, Тетяною та Риммою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему