9 Квітня 2023
Новини

Ракета на Запоріжжі вбила 11-річну доньку та батька, коли ті спали

Ракета на Запоріжжі вбила 11-річну доньку та батька, коли ті спали

У ніч проти 9 квітня Росія завдала удару по Запоріжжю, ракета влучила у приватний будинок, загинуло двоє людей: донька та батько, матір вдалося врятувати.

Про це розповів секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"Російські терористи продовжують нести горе на Запорізьку землю. Вночі вони обстріляли ракетами наше спляче місто та забрали два людських життя. Батька і доньки не стало, а маму госпіталізовано до лікарні", - йдеться у його дописі.

За даними місцевої влади, окупанти продовжують терор проти мирного населення Запорізької області. За суботу, 8 квітня, до ГУНП надійшло 26 повідомлень про руйнування мирних об’єктів у Запорізькому, Пологівському і Василівському районах.   

За інформацією рятувальників, станом на 8:00 пошуково-рятувальні роботи завершені. На місці удару продовжують роботу комунальні та аварійно-рятувальні служби міста.

"З-під завалів співробітники ДСНС врятували 46-річну жінку, яку передали лікарям швидкої. Внаслідок ворожої атаки загинуло 2 людей: 50-річний чоловік і його 11-річна донька. Рятувальники оперативно ліквідували займання та провели розбір конструкцій і окремих елементів", - сказано у повідомленні ДСНС у Запорізькій області. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, запоріжжя, смерть, обстріли
В тему