29 Березня 2023
Новини

У Львові киянин переодягався в жінку й розбещував школярок: отримав 8 років в’язниці

У Львові киянин переодягався в жінку й розбещував школярок: отримав 8 років в’язниці
Киянина Сихівський районний суд Львова визнав винним у розбещенні школярок.

Чоловік перевдягався у жіночний одяг та заходив до шкіл, видаючи себе за лікарку. Про це йдеться у вироку суду в Єдиному реєстрі судових рішень. Слідство встановило, що в грудні 2021 року чоловік у жіночому одязі проник у дві школи Львова.

9 грудня він пройшов до туалету львівської школи № 43. У вбиральні він зустрів 7-річну дівчинку. Він представився лікарем і сказав, що має її оглянути. Розпусні дії тривали кілька хвилин, доки не продзвенів шкільний дзвінок на перерву між уроками й в приміщення туалету не почали заходити інші люди.

Схожий випадок трапився 20 грудня. Чоловік увійшов у дитячу школу мистецтв № 5. У туалеті він побачив малолітню та запропонував їй роздягнутися. Однак дівчинка відштовхнула чоловіка та зуміла вибігти.

Під час судового засідання обвинувачений заперечив свою вину та заявив, що ніколи не бував у цих навчальних закладах. Проте в обох школах чоловіка зафіксували камери спостереження. Також свідчення надали діти та свідки. Зокрема, вчителі навчальних закладів.

Суд кваліфікував злочинні дії як розбещення неповнолітніх та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. Також чоловік має сплатити за моральну шкоду родині 7-річної дівчинки — 150 тисяч гривень. 

А втім, вирок ще може бути оскаржений через апеляцію. Зазначається, що раніше чоловік уже був судимий за розбещення неповнолітніх.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, київ, розбещення, школярі, тюрма
В тему